Storytelling

 

Storytelling med rørelse

Book Sebastian som storyteller og få en underfundig, nysgerrig og til tider poetisk humor, som ikke kun kalder på grin og overraskelse, men også noget, man kunne kalde rørelse.

Sebastian Dorset som storyteller

Sebastian Dorset er mest kendt som en stand-up komiker af den mere nørdede slags. Og måske er det 15 års træning med komikken, der har skærpet hans sans for ordenes magt og deres effekt på et publikum. I hvert fald har erfaringen styrket hans evne til at sætte ord sammen i den rigtige rækkefølge og i snurrige, overraskende forløb.

Selvfølgelig er det med fokus på det humoristiske, når Sebastian fortæller historier, men ikke humor i stand-up forstand: Det er som storyteller at den komik, han egentlig brænder for, kommer frem: En surreel, underfundig, nysgerrig og til tider poetisk humor, som ikke kun kalder på grin og overraskelse, men også noget, man kunne kalde rørelse.

Emnerne er en blandet landhandel, men en landhandel, der er personligt ejet, og som Sebastian tager det fulde ansvar for. Ikke noget med andelsselskaber her, og hvis man ønsker noget særligt på hylderne, bestiller Sebastian det gerne hjem.

Send en uforpligtende forespørgsel på Sebastian

- vi lover et hurtigt svar!