Moderator

Konferencier med improvisation og dialog

Sebastian er altid klar til at målrette sin optræden efter arrangørernes ønske og er også en meget benyttet konferencier, der på afslappet vis knytter nogle humoristiske kommentarer til de forskellige indlæg og får arrangementet til at glide så både tidsplanen og humøret holder.

Sebastian er vild med jobbet som konferencier

Det sikrer ham en plads på første række, og muligheden for at høre en masse spændende indlæg og foredrag.

Med sin baggrund som journalist kan han både stille uddybende spørgsmål og sætte sig ind i stoffet på forhånd, så han i det mindste forstår hvad der bliver snakket om, og måske endda kan stille de rigtige spørgsmål bagefter.

Sebastian vælger den stil, der passer til lejligheden og tilpasser sig forsamlingen, så mængden af sjov i lokalet ikke ødelægger indeklimaet. Og han sørger for at tidsplanen ikke skrider og at folk både får kaffe, underholdning og en hjemtur til tiden.

Den sjove mand bag de sjove

I gennem syv år var Sebastian fast ankermand på Kulcaféen, og her fik han god brug for sine suveræne egenskaber som vært og konferencier. Han er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum.

Gennem mange år har Sebastian Dorset været den sjove mand bag de sjove. Både som tekstforfatter for Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen, Jan Gintberg og Søren Dahl på deres shows, men også som vært og konferencier ved forskellige stand-up-arrangementer. Men de senere år er retfærdigheden sket fyldest, og vi har fået Dorset frem i rampelyset, hvor han hører hjemme med sin tørre, underfundige og begavede komik. Sebastian Dorset er journalist af baggrund, og det fornemmer man. Når han skriver og kommenterer i medierne. Og når han i sine shows tager kritisk fat på verden, hverdagen, videnskaben og og andre småting.

Send en uforpligtende forespørgsel på Sebastian

- vi lover et hurtigt svar!